Saturday, May 7, 2011

Alhamdulillah, Bersyukur Kepada Allah =)

Asslamualaikum W.B.T, entry aku kali ni... Hmm, let see... Kemarin semua lepasan SPM 2010 dah boleh check keputusan permohonan upu. Alhamdulillah, aku telah ditawarkan dalam course Diploma Sains Komputer dekat UiTM Sungai Petani pada 21 Mei ni. Huhu. X lama dah oiii. No more play2, cuti sikit punya lama. X puaih g ka woi? xD Dan aku mmg x sangka aku akan dapat 1st choice aku. Termasuk la matrix, dapat la kmpp. Tapi aku lebih prefer Diploma la. ;P X smpai sebulan lagi dah. T_T .So, apa2 pun, kepada kawan2 aku yang x berjaya dapat tawaran ke IPTA or matrix, jangan risau, THIS IS NOT THE END! MANY JOURNEY AWAITS US! Peluang masih banyak, Allah dah tentukan rezeki masing2. Apa yang kita perlu buat cuma berusaha, jangan berhenti dan berputus asa. Ada rezeki x kemana... Betol x? ;) Hmmm, sampai disini saja entry saya. Saya sudahi entry saya dengan Assalamualaikum W.B.T ( mcm pemidato la plak xD) Ok2, bye2. :)

Thursday, May 5, 2011

Mmg Pergh habaq kt ag! XD

Assalamualaikum w.b.t. Erm, 1stly, lema sori ar ta apdet 2 hri daaa. huhu. bkn ap mlas ja. XD Ok, bebalik kpd entry ak yg sbelum ni. Ak mmg dok syiok pnya layan conan. Tp ada 1 episode ni mmg best gla pnya. Jln crita dy x dpt tpikir lgsung. Haha, ak ta bole bygkan mcm mna Gosho Aoyama kluarkan idea dia yg gla2 pnya byk dri otak dia. X tercapai akal ku~ T^T Bygkanlah, stiap episode cra jnayah dia smua brbeza. Episode smpai brapa? @_@ Tp apa2 pn, episode ni yg terbaik la bg ak stakat ni. Nk tgk? 2 klik link ungu kt bwah 2. =P Hmmm... smpai cni ja kot dlu. Hoho. Bye2~ ^^

Ni ar. Perghh~~

Sunday, May 1, 2011

Err...!??? =='

Err...? Assalaimualaikum w.b.t. Eh, lma gyla an aku x apdet blog ni? ( Buat mcm dok apdet xD) lalalalala... Actually, lema yg suro ak apdet. Ktanya agk kbosanan. xD Hmm... Apa g r?? Ha... Sjak dua minjak ni kn, aku dok sronok layan anime Detective conan. Haha. Ntah cmna ntah, ak leh terjumpa episode smbungan yg btol2 pnya smbgan la kpada episode yg ak bru tgk kt tv. haha. Apa g... layan rr!! :P Mmg best!!! hoho. Emm... ha, lg 1. Amer Mansoq' (haha) ad tnjuk kt aku stu software ni, iaitu Paint Tool SAI. Ala, tgk dri nma pon taw., utk2 lkis2 mia. haha. Ak lkis tadak la cantek pn. haha. Tgah blaja. huhu... Nk tgk? g visit fb aku. xD mmg komfem ta bley bla! xDD Oke lah, ak rsa ni dah ckop kot. Kn lema kn? lema lema lema. :P Klau ak rjin ak post lg entry bru ea. Okeh, tata titi, tutu, toto... Assalamualaikum. =)